Voorjaars Instructie week – Smalltown Horse Stables
 

Voorjaars Instructie week

In het voorjaar organiseren we een instructie (mid)week. Gedurende deze week krijg je acht uur dressuur les, trainen we marathon (incl. waterbak) en vaardigheid. Daarnaast is er ruimte voor buitenritten. Tijdens de dressuur lessen is de mogelijkheid om te rijden met teugeldrukmeting.

Op maandag kom je tussen 10 en 12 uur aan in Vorstenbosch. Na de koffie en lunch zijn in de middag de eerste dressuur lessen. Aan het eind van de dag vertrekken we naar de overnachtings locatie Roozen.

Je verblijft (met groom) in een ruim opgezette groep accommodatie.

Op dinsdag genieten we gezamenlijk van een ontbijt, waarna het weer tijd word voor de dressuur lessen. De lunch word genuttigd bij Smalltown, waarna in de middag een buitenrit gemaakt gaat worden. Na het verzorgen van de paarden is de avond weer bij Roozen.

De woensdag staat in het teken van de marathon en het rijden van de vaardigheid.

Op donderdag staat in de ochtend weer de dressuur op de planning, waarna in de middag een grote buitenrit gemaakt kan worden in de Maashorst. Er word dan naar keuze individueel of groepsgewijs gereden met behulp van een route via het netwerk van ruiteren-en-mennen. De donderdag word afgesloten met een BBQ.

Op vrijdag zijn de laatste dressuur lessen in de ochtend, en na de laatste lunch kan iedereen weer huiswaarts.

Let op, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Mocht er door eventuele corona maatregelen geen doorgang plaatsvinden van dit weekend, dan gaan we proberen in overleg een andere datum te plannen.

Voor een volledig verzorgde week zijn de kosten voor een menner met een enkelspan € 475.00.

Een extra persoon (groom) € 160,00

Een extra paard € 75.00

Voor data kijk in onze agenda.

Om in te schrijven of vragen, neem even contact met ons op via mail (info@stalsmalltown.nl)

of bel 06-23446458.

Smalltown Horse Stables ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions