Sieltec – Smalltown Horse Stables
 

Sieltec

Sinds een aantal jaren zijn wij contact persoon voor Nederland voor de Sieltec tuigen. Wij zijn dus geen importeur, alleen adviseur!


Zelf hebben we kennis gemaakt met het Sieltec tuig dankzij een leerling die bij ons wilde komen met hun eigen aanspanning. Ze had gezegd dat ze een kunststof had en gevraagd of ze daarmee mocht mennen. Als antwoord heeft ze gekregen dat alles bij ons kan, zolang het veilig is. Toen ze aan kwam met een tas van een grote supermarkt met daarin het tuig was onze reactie; “Dat is een touwentuig”. We hadden echter een Fell pony op stal die telkens de huid achter de elleboog door reed op het leren tuig. We hebben er het tuig van de leerling op gelegd, en zij reed zich niet meer door.
Tijdens onze zoektocht naar het Sieltec tuig, waarbij we zelf de echte kleur geel wilden zien, zijn we in aanraking gekomen met Dietmar van Sieltec in Duitsland. We hebben hem ontmoet in Riesenbeck bij de landenwedstrijd, en daar is de samenwerking ontstaan.

Inmiddels hebben we al een flink aantal mensen enthousiast gemaakt voor, en met het Sieltec tuig. Dus wanneer U info wil, of het eens wil proberen, bent U van harte welkom.

Smalltown Horse Stables ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions