Lessen – Smalltown Horse Stables
 

Lessen

Ook na het behalen van het men-bewijs is het altijd zinvol om les te blijven nemen. Overigens kan je ook zonder men-bewijs opleiding bij ons terecht voor les op alle niveaus.

Privé lessen zijn intensief, en erg leerzaam. Door de één op één relatie tussen instructeur en leerling kunnen snel vorderingen gemaakt worden. Aangezien we werken vanuit het oog naar de menner besteden we veel aandacht aan het luisteren naar het paard. Vanuit de aanleg van het paard of pony uiteraard, gaan we proberen de situatie te verbeteren. Deze lessen kunnen in overleg ook aan huis gegeven worden.

Groepslessen verzorgen wij ook middels onze manege men lessen. Hierbij word in 1 les van een uur met maximaal 3 aanspanningen gereden, waarbij op elke aanspanning 1 of 2 leerlingen. Dit betekend dat je dan een half uur zelf rijd, en een half uur aanwezig bent als groom. Ook achterop als groom kun je natuurlijk leren van hetgeen je mede leerling doet.  De manege men lessen worden op het moment gegeven op vrijdag en zaterdagochtenden van half elf tot half twaalf.

Voor de men lessen bestaat de mogelijkheid tot het kopen van een leskaart van 10 lessen, waarbij dan 10% korting gegeven word. Je krijgt dan dus 1 les gratis. Deze leskaarten dienen vooraf betaald te worden.

Smalltown Horse Stables ©2024. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions